0 - 0
Ты путаешь грешное с праведным, какой калибр у свд? Свд в реале штурмовая?) свд и м4 спр не один клас оружия, учи матчасть
Не М4,а М16 (AR-15) и да и калибр 7,62х54 это не магнум 308, ну и штык нож тоже не просто так там)
0 - 0
Честно, не знал, приношу извинения:) потер свой позор :) я правда не мог подумать что SPR относится с снайперским
0 - 0
да ладно,мне вон на форуме м*лит*риста Командор с ребятами 3 страницы говорили что это автомат ,при том главный аргумент был калибр 5.56 )
0 - 0
Правды ради стоит сказать, что всякие SPR и их подобие под 5.56 - все таки больше оружие снайперской поддержки(обшевойсковое, второго номера снайперской пары) нежели полноценная снайперская винтовка.
0 - 0
Ну это не полноценная снайперская винтовка ,это факт. Это оружи марксмена - т.е. пехотного снайпера, задачи и дистанции соответсвенно другие,в реалиях страйкбола 175 м.с. как раз хватит.
0 - 0
Якщо на Міліку Командор шось каже, то так там воно й буде. Це така на Міліку особливість.
Інше діло, чому саме так він каже. А от це вже має пояснення - щоб не ліпили у Мку овертюни особливо обдаровані особистості. Бо там може бути усе шо завгодно - і відповідність оригіналу близька до нульової, і автоматичний вогонь, із тисячами пояснень, що то для розклинювання контактної, і взагалє у оригінала є. Це тут усі розумні і освічені, а от хитрожопі любителі дурити ближніх не лізуть на форуми вихвалятися своїми мотивами і рішеннями. І у полі діалог із такими особистостями може відзначитися повним несприйняттям ваших аргументів не тільки вашим опонентом, але й оточуючими разом із організаторами.
При тому наявність кулеметів із тюном 175 нівелює значення снайпи із тюном 175 до позначки "у страйкболі снайперів немає". І це поширена на Міліку точка зору, яка також не сприяє схваленню появи "овертюнерів із Мками".
Нижчій поріг тюнів ФСУ робить снайпінг більш ефективним, не у останню чергу завдяки тому саме на цій конфі виник один із найпотужніших форумів снайперів. Та все ж, враховуючи усе вищенаведене, і я притримуюся думки - краще б СРку купив.
0 - 0
Я не скрываю свой тюнинг,у меня антуражная версия винтовки с оптикой,сошками.Я знаю что стрелять менее чем с 25 метров запрещено,у меня есть вторичка,в чем проблема?Одно дело если бы я в м16 поставил рессору от трактора и ломился в CQB с 170 тюном.Есть конкретные разделения на штурмовик винтовки и снайперские в плане тюнинга.