0 - 0
Друзья морпехи, есть у меня два ваших шеврона полевой и парадный (кажется именно ваши), могу отстканить и выложить тут. А еще могу сделать вам таких пару десятков! Только ждать надо около месяца, пока заказов на шевроны насобираю, но обычно не дольше. В любом случае, могу подкинуть образец. Но что-то мне подсказывает, что их найти и так не проблема.
0 - 0
Если есть друзья Крымчане - то вообще не проблема - насколько помню в любом военторге Симферополя, Севастополя..
покрайней мере яйца точно есть:)...за шевроны не помнится уже.....
0 - 0
7 повідомлення
Ну напевно це є природньо, що ближче до моря є шеврони МП. Але от був здивований тим, що шеврон МП знайшов і в Тернополі. Що саме цікаве, в луцьку і Хмельницьку не має таких. Може то, через то що в центрі міста є велике озеро? :mrgreen:
Стосовно інформації по МП, то інформації як такої не має, все узагальнено. А шкода, що держава не пропагає власні збройні сили і не дає, якоїсь більш менш вичерпної інофрмації (без секретів великих, які і так всі знають вороги 8) ). Навіть офіційний сайт МінОборони України і то ледь-ледь шось по цій темі розмістив, як і пару фоток, яку бачили ви з верхнього поста zagrava.
0 - 0
Я з Криму, і маю можливість знайти і яйця і берети і нашивки, у Сімферополі, можливо немае яець, але у Севастополі я думаю є. Я звяжусь із своїм знайомим і спитаю про наявність і ціну, пізніше відпишусь. Можливо і яку небуть інфу знайду про батальйон МП України. Сам хотів створити команду реконструюючу МП України. :)
0 - 0
ціна комплекту нашивок приблизно 30 гр. , берет приблизно 25 гр. , точну ціну і ціну на кокарду( яйце) напишу під вечір.
0 - 0
ціна комплекту нашивок приблизно 30 гр. , берет приблизно 25 гр. , точну ціну і ціну на кокарду( яйце) напишу під вечір.
каких именно нашивок ? стандартных флот и МП, а есть же еще наверно десятка 2 шевронов, по видам подразделений, да и "Двичи не вмыраты", тоже есть несколько видов с разным рисунком.
Пишите, что надо - узнаю, у нас тут неподалеку Бригада МП стояла, а сейчас чуть переехала :)
0 - 0
Только что созванивался с товарищем с Севастополя, точная цена: кокарда( яйцо)- 12 гр., комплект нашивок( ВМСник, штатка, тризуб)- 21 гр., берет (шьют под заказ)-25 гр.